Bencompare, de nieuwe vergelijkingsapp voor vaste lasten

19 januari 2018

Bencompare

Afgelopen dinsdag heeft Ben Woldring zijn nieuwe app Bencompare gelanceerd tijdens de Big Improvement Day in Den Haag. Deze nieuwe vergelijkingsapp, voor zowel iPhone als Android, laat gebruikers inzicht krijgen in al hun vaste lasten en helpt ze geld en tijd te besparen.

Blockchain & machine learning

Met de Bencompare-app worden huidige contracten en abonnementen in een persoonlijke, digitale kluis bewaard. Zodra een contract, abonnement of polis (bijna) afloopt, krijgt men een melding met suggesties om te verlengen of over te stappen. Dankzij de algoritmes en machine learning van Target Holding wordt de app steeds slimmer in het tonen van verlengopties of andere passende aanbiedingen. Op de Marketplace, gebouwd op blockchaintechnologie, kun je jezelf (anoniem) vindbaar maken voor de beste aanbiedingen. De gebruiker hoeft niet over te stappen, maar dit kan wel met een paar kliks. Daarnaast wordt alle data versleuteld en beveiligd opgeslagen en kiest de gebruiker zelf welke data met wie gedeeld wordt.

Europeese lancering

De app zal samen met de gebruikers verder ontwikkeld worden en is 100% onafhankelijk. Tijdens de LEAP Summit op 15 maart in Zagreb zal de app voor andere landen in de EU officieel worden gelanceerd.

Met dit nieuwe initiatief wordt een nieuwe stap gezet in de vergelijkingsmarkt. Als Target Holding zijn we trots dat we hieraan mogen meewerken!