Data Science

Als Machine Learning Engineer ben ik bij Target niet alleen bezig met programmeren, maar ook vooral om data écht te analyseren. Ik zocht een bedrijf waar ik fulltime bezig ben met kunstmatige intelligentie en machine-learning. Target was dus een logische keuze. Daarnaast had ik nog een wens: ik wou graag dicht bij het centrum werken en op mijn fiets naar het werk kunnen. Zo uit werk nog even de stad in!

Bij Target hangt een open en creatieve sfeer. Er is een heel team dat gespecialiseerd is in kunstmatige intelligentie dus ik leer veel van mijn collega’s die al langer in het vak zitten. Ik wil graag technieken nog beter beheersen door ze in de praktijk toe te passen, en voortdurend bijleren aan de hand van nieuwe ontwikkelingen. Gelukkig is voor beide wensen alle ruimte binnen Target.

Projectbasis

Er wordt bij Target op projectbasis gewerkt, waardoor je niet continu met hetzelfde probleem bezig bent. Meestal overleggen we binnen het team bij welke projecten prioriteit ligt en ga ik daarmee aan de slag. Door de afwisseling tussen de projecten, kan ik een opdracht even “parkeren” en juist op onverwachte momenten nieuwe ingevingen krijgen.

Ik doe bij Target kennis op door uit te voeren. Ik mag met veel en ongestructureerde data aan de slag en werk samen met geweldige Machine Learning Engineers.

Pizza en borrel

Toen ik bij Target kwam werken zocht de borrelcommissie nog versterking. Ik sloot mij meteen bij de commissie aan, want het leek mij leuk om nieuwe activiteiten voor de maandelijkse borrels te bedenken. Soms doen we zelf inkopen en borrelen we op kantoor met pizza’s en Mario Kart. Andere keren organiseren we een proeverij of houden we de borrel in een speciaalbiercafé. Alhoewel je je collega’s snel genoeg leert kennen op de werkvloer, is het erg gezellig om elkaar ook buiten werktijd te zien. Naast de borrels organiseren we jaarlijks een kerstdiner en een uitje.

Interesse in een toffe baan bij Target? Bekijk dan snel hier de openstaande vacatures.