Hannover Messe 2018

9 april 2018

Target Holding naar Hannover Messe 2018

Van 23 april tot en met 27 april wordt dé grootste beurs van het jaar voor industriële technologie gehouden: de Hannover Messe. Met jaarlijks meer dan 220.000 bezoekers uit meer dan 60 landen en 6500 exposanten, biedt deze beurs volop kansen voor bedrijven om de export te vergroten. Ook is de Hannover Messe het enige evenement ter wereld dat de volledige industriële waardeketen, van productontwerp tot productie, omvat.

Target Holding op Hannover Messe

Dit jaar staan er zeker 104 Nederlandse bedrijven in Hannover, verdeeld over diverse hallen. Samen met een aantal toonaangevende noordelijke tech-bedrijven vertegenwoordigt Target Holding Noord-Nederland op de stand van de Region of Smart Factories, op het Holland IT & Smart Industry paviljoen.

Target Holding zal op dinsdag 24 april en woensdag 25 april laten zien wat de mogelijkheden zijn van kunstmatige intelligentie in de industriële markt. Voor geïnteresseerden hebben we onder andere een demo klaarstaan op het gebied van predictive maintenance en quality control op basis van log files.

Kennis maken op de Hannover Messe

Wilt u eens kennismaken en bespreken wat kunstmatige intelligentie voor u kan doen en hoe u hiermee extra business waarde mee kan creëren voor uw organisatie? Bezoek ons dan op dinsdag 24 april en woensdag 25 april in hal 8, stand D34. De koffie staat klaar!