Met de hulp van krachtige computers vertaalt Target uw explosief groeiende en complexe datastromen en datasets – die vaak het menselijk brein te boven gaan – naar waardevolle en relevante informatie voor uw bedrijf.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van geavanceerde, zelflerende algoritmes waarmee wij uw deskundigen in staat stellen om complexe big data vraagstukken op te lossen. Onze oplossingen ondersteunen uw deskundigen, maar vervangen ze niet.

Target is in 2009 ontstaan om vanuit een zeer vooruitstrevende big-data publiek-private samenwerking met onder meer optische sterrenkunde, radio sterrenkunde en genetische data - met toen al ruim 10 petabyte aan data opslag - innovatieve kennis voor het eerst naar de markt te brengen. Inmiddels is het team gegroeid tot ruim 30 data scientists die vanuit onze locatie in Groningen samen werken aan innovatieve en disruptieve big-data vraagstukken.

Het team

De kern van ons team bestaat uit hoog opgeleide: Data scientists – gepromoveerd of universitair geschoold op kunstmatige intelligentie / machine learning – en database specialisten – met focus op high performance NoSQL databases. Dit team wordt aangevuld met web/app developers die de fraaie presentatie-laag maken van onze oplossingen, en last-but-not-least infrastructuur specialisten, voor het ontwerpen en beheren van de hardware infrastructuur in onze 2 data centers. Het hele team werkt samen in ons kantoor aan de Atoomweg in Groningen.

Passie voor data
De mensen in ons team hebben passie voor data. Wij worden enthousiast van complexe datasets, uitdagende projecten, innovatie, werken in een leuk team, met elkaar brainstormen en gezamenlijk aanpakken van problemen.

Interesse?

Word jij ook enthousiast van data analytics en ben je een IT-professional? Stuur dan een e-mail naar Karmen.

Een topteam dat samenwerkt aan nog niet bestaande markttoepassingen van kunstmatige intelligente en machine-learning is wat deze club uniek maakt.

– Gert-Jan van Dijk, CEO Target

ISO27001 gecertificeerd

Target beschikt over het ISO27001 certificaat. Dit is het internationale certificaat voor informatiebeveiliging, en omvat niet alleen onze data centers maar onze hele organisatie. De informatie die wij zelf beheren maar ook de (soms privacy gevoelige) informatie die we van onze klant verwerken is daarmee in vertrouwde handen. Deze certificering is een continu proces binnen Target, en omvat naleving, controle, toetsing en permanente verbeteringen.

ISO 27001